Karcher-maskiner

Kärcher har løsningen uansett hva du vil rengjøre

Lei av å bli sliten i armene når du spyler?

EASY!Force - Uanstrengt høytrykkspyling. Motstanden reduseres til NULL,  noe som gir ergonomiske fordeler. Du kan oppgradere til de ekstra solide og behagelige EASY!Force-pistolene!

Den nye EASY!Force høytrykkspistolen kommer med et helt nytt ergonomisk design. Å arbeide med høytrykksvaskere kan være fysisk krevende, og derfor er ergonomi viktig.

På tradisjonelle høytrykkspistoler må en trykke og holde inne avtrekkeren mens en arbeider. Dette kan føre til smerter i hendene og en dårlig arbeidsstilling, noe som ikke er ideelt med tanke på HMS og slitasjeskader.

Omfattende rengjøring er vanskelig uten å ta hyppige pauser eller å bytte på arbeidet. Med EASY!Force høytrykkspistolen utløses trykket når du klemmer på avtrekkeren så brukeren ikke trenger å bruke kraft på dette. Slipper du avtrekkeren skrur høytrykksstålen seg automatisk av. Kan kobles til eksisterende høytrykksvaskere ved bruk av adaptere med nye gjenger.

Beskytt deg og dine kolleger!

Våre brukervennlige våt- og tørrstøvsugere er optimale løsninger for industri, varehandel, bilbransjen, renholdsselskaper, leverandører av vedlikeholdstjenester m.m. Maskinene leverer svært gode rengjøringsresultater, er utstyrt med innovativ filterteknologi og er svært holdbare og beskytter deg og dine kolleger mot støvpartikler.