Ta samtaler mens du jobber

3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI er et headset av topp kvalitet, med støykansellerende talemikrofon og nyeste Bluetooth MultiPoint-teknologi for tilkobling av én eller to mobiltelefoner. Dermed er det enkelt å foreta håndfrie mobiltelefonsamtaler i støyfylte omgivelser, uten å måtte avbryte arbeidet.

Freddy Näslund, snekker

 

– Jobben blir enklere nå som jeg har Bluetooth i headsettet

Freddy Näslund jobber som snekker i en liten bedrift. Hverdagen er variert med mange forskjellige typer oppgaver og ulike utfordringer som må løses. En av utfordringene er å kunne fullføre oppgavene på en effektiv og tilfredsstillende måte, samtidig som det kommer inn mange telefonsamtaler som må løses. Freddy har begynt å bruke 3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI på jobben. Han opplever en helt annen frihet nå som mobiltelefonen kan kobles til headsettet.

– Jeg jobbet mer effektivt og har bedre arbeidsflyt nå som jeg har Bluetooth i hørselvernet. Nå har jeg begge hendene fri og kan fortsette med arbeidsoppgavene og samtidig snakke i telefonen. Mens han utfører arbeidsoppgavene pleier han å høre på musikk.
– Headsettet er veldig komfortabelt i bruk, og Bluetooth funksjonen er utmerket for å kunne streame musikk og podder. Lyden er også veldig bra.

Jeg kan absolutt anbefale WS™ ALERT™ XPI. Spesielt til alle som bruker hendene aktivt i jobben sin og som samtidig vil ta vare på hørselen, sier Näslund.

Se alle varianter og kjøp her.  Er du ikke kunde hos AEO? Bli ny kunde her.

 

Martin Lindahl, maskinfører

 

– Det er viktig at jeg kan jobbe uten å bli forstyrret

Martin Lindahl har jobbet som maskinfører i mange år. Støynivået kan til tider være veldig høyt, og for Martin er det veldig viktig å kunne være tilgjengelig på telefon gjennom hele arbeidsdagen. Med 3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI er det enkelt å være beskyttet mot skadelig støy og fortsette arbeidet, samtidig som han kan svare på alle telefonsamtaler han får i løpet av en arbeidsdag.

– Jeg har brukt 3M PELTOR hørselvern i ca 10 år. Tidligere var det mer utfordrende å holde effektiviteten oppe, da jeg ofte måtte avbryte arbeidet for å svare på telefonsamtaler eller andre henvendelser. Nå kobler jeg telefonen til headsettet, og alt er blitt mye enklere. Jeg kan for eksempel bruke motorsagen samtidig som jeg snakker i telefonen – det fungerer helt perfekt.

– Det er mulig å koble to mobiltelefoner til dette nye headsettet. Det er en fordel om man for eksempel har én privat og én for jobb. Da kan disse være koblet til samtidig. Jeg hører også mye på musikk og lydbøker via streaming fra telefonen, og dette fungerer supert. Jeg anbefaler dette headsettet til alle som arbeider i støyfylte omgivelser, for eksempel maskinførere og skogsarbeidere, avslutter maskinfører Lindahl.

Se alle varianter og kjøp her.  Er du ikke kunde hos AEO? Bli ny kunde her.

 

 

 

 

EGENSKAPER:

  • Bluetooth® MultiPoint – For å koble til en eller to enheter for samtaler og streaming.
  • Mikrofon med støykansellering – Talemikrofonen er unik slik at funksjonen for støykansellering muliggjør telefonsamtaler i støyfylte omgivelser. Stemmen vil forsterkes, og støyen vil undertrykkes.
  • Omgivelseslyd – Mikrofonene utvendig på kåpeskallene og elektronikken innvendig mottar lyd fra omgivelsene, analyserer lyden og reduserer lydnivået inne i headsettet til maksimum 82 dB. Denne nivåavhengige funksjonen beskytter hørselen din, men du kan fortsatt høre på og delta i samtaler rundt deg.
  • Innebygd FM-radio – Lytt til den innebygde FM-radioen som har svært gode mottakeregenskaper.

 

3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI er tilgjengelig med hodebøyle eller med hjelmfeste. Begge versjonene er også tilgjengelige med oppladbare batterier og batterilader mot et pristillegg.