Nyheter

Vi flytter...

Industrivarekonsernet Albert E. Olsen bygger nytt hovedkontor på nabotomta i Fossegrenda.

Les mer

Gassguide for smarttelefoner

AGA presenterer et enkelt og praktisk verktøyet som hjelper deg å finne den optimale beskyttelsesgassen basert på sveisemetode og materiale.

Les mer

Skumsåpe er økonomisk og miljøvennlig

Bærekraft og ressurseffektivitet er en voksende bekymring for miljøet i hele verden. Mange organisasjoner streber etter å redusere deres miljøpåvirkning og i prosessen spare penger ved å bruke mindre energi og færre naturressurser. En helt enkel måte å spare vann på er å vurdere sitt valg av såpe på bedriftens toaletter/vaskerom.

Les mer

Nye sikkerhetsskap

Lager & Industrisystemer lanserer nye sikkerhetskap for brannfarlige væsker og for kjemikalier.

Les mer

AEO i pluss

Adresseavisen i Trondheim har intervjuet konsernsjef Frode Størdal om fremtidsutsikter og positive tall i regnskapen.

Les mer

Jubileumsuke, tilbakeblikk

I uke 19/2012 hadde vi oss selv i fokus med 110-års jubileumsarrangement rundt det ganske land. Jubileet ble marker med butikkdager der vi serverte både mat, drikke, fagkunnskap og gode tilbud. Mange av våre leverandører var med og satte sitt preg på den lokale aktiviteten. Vi her viderformidle dagspressens omtale av vårt jubileum.

Tromsø: I Tromsø feirer de både 100 og 110 år. Albert E. Olsen AS kjøpte i 2005 Tromsø Maskinforretning som ble etablert i 1912. Les mer i iTromsø

Harstad: Jubilerer i nye lokaler som sammen med god innsats gir økt omsetning for butikken. Les mer i Harstad Tidende

Kristiansund: Ordføreren i Kristiansund kom på besøk for å overrekke diplomet som viser at AEO Kristiansund er en Miljøfyrtårn-bedrift. Den første innen sin bransje i Kristiansund. Les mer i Tidens Krav og hos Kristiansund kommune

Stord: «Satsing i vest» er oppslaget avisa Sunnhordland har i forbindelse med jubileet.

Les mer

AEO Kristiansund: Miljøfyrtårn

Ordfører Per Kristian Øyen overrakte onsdag 9. mai miljøfyrtårnsertifikat til Albert E. Olsen, Kristiansund. Den høytidelige overrekkelsen skjedde i AEO's lokaler på Løkkemyra i forbindelse med feiringen av at AEO er 110 år.

Les mer

Mål hva du vil, hvor du vil

Mål hva du vil, hvor du vil

Leica`s 3D disto er en verdensnyhet som distribueres av Albert E. Olsen. Produktet er en teknologisk nyvinning, som sparer mye tid under oppmåling, spesielt innen bygg og anlegg.

Les mer

Brannbekledning fra Viking

Brannbekledning fra Viking

VIKING to-delt lettvekts brann dress i nye suverene materialer. Kombinasjon av PBI® Matrix Powershell og GORE-TEX® 3L Airlock gir drakten stor fleksibilitet, komfort og gode pusteegenskaper samt lav vekt.

Les mer

AEO støtter Røde Kors

AEO støtter Røde Kors

Albert E. Olsen har for 2012 inngått en avtale og et samarbeide med Røde Kors, der de får økonomisk støtte tilsvarende det vi ville brukt på gaver til forretningsforbindelser.

Les mer